Les Arondes

april 2019 Dick en Vicky, Friesland

We waren hier met een heel gezelschap tijdens de Paasdagen. Voor de meesten van ons was het een eerste kennismaking met Les Arondes. De prachtige ligging en het gezellige interieur werden alom geprezen! Met het bijzonder mooie weer hadden we echt geluk. We hebben heerlijk gewandeld en konden zelfs op Paasmaandag kayakken op de Ambleve. Een avontuurlijke ervaring!! Die avond zagen we ook de eerste zwaluwen rond het huis vliegen. Na Pasen vertrokken onze gasten weer en hadden we samen nog ruimschoots de gelegenheid om rustig te lezen en om te wandelen bij Mont Rigi in de Hoge Venen: een prachtig gebied waar we nog nooit geweest waren. Veel dank voor dit bijzondere verblijf in en om Wanne! `


April 2019, Kiki en Christian (en familie), Berchem

We hebben een zalige week gehad in Wanne. Met pijn in het hart zijn we vandaag weer vertrokken. Minstens tien jaar is het geleden dat we hier waren, maar na al die tijd was het een echt thuiskomengevoel!! Op alle vlakken is het huis aangenaam, mooi, gezellig en met veel zorg en aandacht onderhouden.
We hebben ook heerlijk gewandeld in deze prachtige streek.Mieke Kok en familie, zomer 2018

We hebben weer erg genoten van jullie huis op de prachtige plek in Wanne! Alle gebruiksvoorwerpen, vooral het servies, zijn mooi en netjes en dat is heel fijn! We hebben een fantastische vakantie gehad en weer prachtige wandelingen gemaakt! Dank en als het kan komen we zeker weer terug!


Kristin Van Vaerenbergh en familie, februari 2018

`Het waren prachtige dagen in het huis in Wanne: zon en sneeuw! En een prachtig ingericht en verzorgd vakantiehuis, met een heel mooi uitzicht! Het was ook fijn om van zulk mooi servies te eten. Het is ongewoon om in een huurhuis gastvrijheid te beleven, maar jullie huis straalt dit echt uit. Niet alleen wij, maar ook de twee honden hadden het geweldig naar hun zin op de lange sneeuwwandelingen. Graag hopen we Les Arondes nog eens te huren in de toekomst. `


Johannes van Assem, november 2016

We hebben een hele fijne tijd gehad in Wanne. We vonden het een prachtig huis! De ligging op de heuvel en het uitzicht waren bijzonder en de voorzieningen in het huis ook heel comfortabel. Veel dank voor de mogelijkheid het huis te huren en wellicht tot een volgende keer!


Astrid en Marcel, augustus 2016

Les Arondes is een prachtig huis op een al even prachtige locatie. Het huis is smaakvol ingericht. Het is groot maar ondanks dat we maar met z’n tweeën waren, voelden we ons er niet verloren. Dat we niet vaak in het huis waren was te danken aan het mooie weer. Maar met de houtkachel, de cv en de sfeervol ingerichte woonkamer moet het in de herfst en winter erg aangenaam zijn.

Op het grote terras heb je prachtig uitzicht op de vallei en kun je, gewapend met een verrekijker, de roofvogels goed zien en volgen. Voor de zon kun je ’s avonds uitwijken naar het terras aan de zijkant, met een mooi zicht op de kerk van Wanne. Vanuit het huis kun je prachtige wandelingen maken. En je kunt er mooi fietsen natuurlijk. Van welke kant je Wanne ook benadert, vroeg of laat zal je steile stukken moeten overwinnen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en komen graag nog eens terug!


Mieke Pol en wandelvriendinnen, maart 2016

We hebben weer een heerlijk weekend gehad in jullie huis in Wanne. Het heeft het hele weekend gesneeuwd en het uitzicht vanuit het huis en tijdens de wandelingen was ​prachtig. In huis was alles perfect in orde, hartelijk dank daarvoor!


Patricia Zeldenrust en vrienden, november 2015

We zijn weer thuis na een heerlijk weekend in Les Arondes. Het was fantastisch! Het huis is heel compleet en alles zag er erg goed uit. Complimenten! Ons zien jullie in ieder geval weer terug.


Adrike en familie, herfstvakantie 2015

Een feest hier te zijn met elkaar!
Een gevoel van welkom!
Een fijn, warm thuis!
Mooie kleuren!
Prachtige wandelingen!
Een schitterend uitzicht!
Spelende kleinkinderen in de tuin!
Van harte dank!


Marieke van der Ploeg en wandelvrienden, september 2015

We zijn weer terug in het Bossche na heerlijke dagen in “les Arondes”!!! We hebben genoten van de wandelingen, uitzicht,terras, het haardvuur, de gezellige tafel waar we precies omheen pasten en de vele plekken om even je eigen plekje te zoeken als je daar behoefte aan had. De anderen van de groep waren het meteen helemaal met ons eens m.b.t de heerlijke sfeer ook in huis.


Jan en Thea van der Hauw, Bodegraven, meivakantie 2015

Wij zijn weer terug na een supermooie week in Les Arondes. We hebben geen enkele wanklank te melden, alleen maar goede ervaringen. Het huis was geweldig, alles pico bello in orde, gezellig ingericht, spectaculair uitzicht! Het was op een buitje na ook nog goed weer, dus wat wil een mens nog meer?
Vriendelijke groeten van zeer tevreden huis-in-wanne-bewoners.


Familie Lemmers, Rotterdam, eind mei 2014

Het was hier heerlijk! In het huisje is alles aanwezig om er echt een fijn
onbezorgd weekend van te maken. Alle voorzieningen zijn perfect. Je hoort
elkaar nauwelijks als er een eerder zijn bed in gaat of later. Het uitzicht
is schitterend, kortom: hier komen we graag weer een keer.


Theo en Marga, Elst, april 2014

Voor het eerst zijn we hier wat later in de tijd van het jaar. We hebben in de tuin van Les Arondes de natuur zien uitlopen: Bloeiend hout, ribes, blauwe druifjes en narcissen. Wat het voorjaarsgevoel compleet maakte, waren de lammetjes bij het kasteel.
De wandeling bij Aisomont met een ontmoetingsplek met de Amblève was voor ons top! Op ons verlanglijstje stond nog steeds de waterspreeuw. Na drie kwartier zitten achter een bossage: niks! Daarna stroomopwaarts langs de Amblève blijven lopen en ja, daar zagen we hem vliegen. En wat bleek? We zagen er twee! Een zat zich op te poetsen aan de rand van het water, de ander zat pontificaal midden op een steen met iets in zijn bek. Het leek een versiermethode. Zulke ontmoetingen maken ons verblijf in Wanne nog aangenamer.


Kris & Co, Duffel, maart 2014

Tijdens ons verblijf in Wanne hebben wij veel deugd gehad aan de wandelroutes. Ik vroeg me af wie ze geschreven had. Ze konden met glans de vergelijking met een professionele reisgids doorstaan. Het gaf ons tijdens de wandeling een gerust gevoel: het zou wel erg veel moeite kosten om verloren te lopen.


Verboort, Dordrecht, december 2013

Wij hebben intens genoten van uw huis in Wanne. Wij waren met tien personen; er was genoeg ruimte en de kamers waren sfeervol ingericht. Het viel iedereen op dat het zo goed georganiseerd was, dus makkelijk om alles te vinden. Buiten was het koud, maar de houtkachel hielp om het goed warm te krijgen!


Ingrid Van Berckelaer en familie, Zoetermeer, Pinksterweekend 2013

Het was weer heerlijk toeven in Wanne! De nieuwe keuken mooi en gerieflijk, en ook de andere aanpassingen vonden we erg geslaagd, zeker ook het prachtige eetservies.
We hebben het grootste deel van het verblijf goed weer gehad, konden zelfs enkele malen buiten eten. We hebben ook echt genoten van de prachtige vergezichten, weiden vol met paardenbloemen en pinksterbloemen. De kleinkinderen (en vaders) hebben hun hart opgehaald bij het dammen bouwen in het riviertje. Veel kikkervisjes!


Van der Veen, mei 2013

Het verblijf in Les Arondes is ons erg goed bevallen. Ik was er al twee keer geweest, en het blijft een bijzonder mooi gelegen huis. Ook de nieuwe keuken beviel ons heel goed. We hebben veel gewandeld in de prachtige omgeving, ondanks dat het weer niet altijd even goed was. Maar iedereen heeft ervan genoten. Ik denk dat we in de toekomst zeker nog een keer terug komen in dit mooie huis.
Bedankt!!


Familie Elshof, Oegstgeest, maart 2013

We konden onze ogen niet geloven toen we in maart 2013 voor ons jaarlijkse verblijf les Arondes betraden. Wat is er hard gewerkt en wat is het mooi geworden! We dachten altijd dat het niet mooier en comfortabeler kon, maar jullie hebben het gepresteerd om het boven en beneden nog sfeervoller te maken, met veel oog voor detail (vloerkleden, kussens, schilderijen, gordijnen, kleuren, alles mooi op elkaar afgestemd).
De keuken kan zo in een lifestyleblad, wat een beauty. Smaakvol, praktisch, robuust en… wat een luxe, die geruisloze vaatwasser. Nieuw servies, nieuw bestek, wasmachine, droger, bakken om het afval te scheiden, echt aan alles is gedacht, chapeau!


Mieke Peeters, Oosterhout, mei 2012

Al meer dan twintig jaar verblijf ik minstens eenmaal per jaar in Les Arondes. Met twee, met vier, met negen, tien of elf personen, het heerlijke
huis is nooit te groot of te klein. Dankzij alle liefdevolle zorg die de eigenaars voortdurend aan het huis besteden, is het er buitengewoon comfortabel en voel ik me welkom zodra ik over de drempel stap.
Het huis is altijd schoon, er zijn geen sporen van vorige huurders, geen persoonlijke bezittingen van anderen, zodat je je er tijdelijk de vaste bewoner kunt wanen.
Door de jaren heen hebben we er veel lief en soms ook leed gedeeld. Deze fijne plek in Wanne voelt voor mij en mijn dierbaren als een tweede thuis.


Ria en Ben, Zutphen, Krokusvakantie 2012

Lang naar uitgekeken en weer volop genoten in jullie huis in de Ardennen. Eerste dagen met bijna het hele gezin. Overdag van alles gedaan en dan ‘s avonds samen eten. Dat kan dankzij de grote keuken met allerlei mogelijkheden. Vanaf dinsdagmiddag heerlijk met ons tweetjes en de hond. Ook geweldig. Wij komen zeker weer terug. Met het hele gezin en ook lekker met z’n tweeën een lang weekend.


Iris Roelands en familie, oktober 2011

Wat een geweldig huis is Les Arondes in Wanne! We zijn er allemaal binnen 5 seconden verliefd op geworden. ALLES is er: materie, uitzicht en sfeer. Het was de perfecte locatie voor ons familieweekend. Onze oudste zoon (5 jr.) huilde toen we wegreden. En wij in ons hart ook een beetje. We komen vast nog een keer terug!


Hugo en Andrea Tijssen-Wellenstein, kinderen en kleinkinderen, september/oktober 2011

Wat hebben we weer intens genoten van ons verblijf in jullie Wannehuis; met een heuse Sint-Michielszomer met rijpe appelen en noten, paddenstoelen in het bos en een dierenzegening voor 4 oktober op zondag voor de kerk, met paarden en honden en alles begeleid door veertien hoornblazers uit Stavelot!!
We voelen ons erg dankbaar in zo´n liefdevol verzorgd huis in zo´n prachtige omgeving te mogen logeren.


John en Els, juli 2011

Wanne, wat een fantastische plek in de Ardennen. Er zijn in en rondom Wanne zoveel wandelingen uitgezet dat het niet mogelijk is om ze allemaal te lopen in een vakantie. Goede beschrijvingen en duidelijke bordjes maken het de wandelaars erg makkelijk om ontspannen de weg te vinden. Prachtige vergezichten, soms even flink klimmen en dan weer dalen; het is alleen maar genieten. Er zitten ook een paar wandelingen tussen die met een kinderwagen te lopen zijn. Wij komen er al voor het negende jaar en nog steeds blijven we ons verwonderen over de geweldige natuur.

En dan het gezellige warm ingerichte huis met alles er op en eraan. De eigenaars hebben echt overal aan gedacht, het ontbreekt je aan niets. En dan de heerlijke houtkachel die bij fris weer zo brandt en een aangename warmte geeft. Dit geldt voor beide huizen waar je ook van een mooi uitzicht kunt genieten met een mooi dal vanuit de tuin. En bij slecht weer lekker geen televisie kijken maar genieten van een mooi boek!
Twee zeer tevreden huurders, John en Els


Krista Mirjam Dijkerman, mei 2011

`Morgen is het al weer een week geleden dat ik Les Arondes verliet. Wat was het er heerlijk, en wat heb ik er me thuis gevoeld. Een andere wereld op viereneenhalf uur rijden afstand van Den Helder. Regelmatig vertoef ik nog in gedachten op het terras, en in dat mooie kamertje daarboven, uitkijkend over het dal, niet meer hoevend dan me te laten wiegen door de wind, het groen, het goud van paardebloem…`


Supervisoren MDFT Hoenderloo Groep, april 2011

Wat een goede dagen hebben we gehad met het team in het huis in Wanne. Met zes systeemtherapeuten onder begeleiding van twee supervisoren hebben we grenzen verlegd met elkaar, hebben we met elkaar gekeken naar daar waar het spannend en ongemakkelijk wordt, omdat we het belangrijk vinden als therapeut te doorleven wat soms onze gezinnen meemaken in een behandeling. De lastige vragen aan aan elkaar gesteld, en waar kon dat beter dan op die prachtige plek in Wanne, wat een klein paradijs en wat een veiligheid voor het team. We komen zeker terug!Wilt u ook uw reactie achterlaten op het gastenboek?
Mailt u deze dan naar huisinwanne@kpnmail.nl

Le Moineau

April 2019, Marthe, Antwerpen

Met stralende zon vertrokken we vandaag uit Wanne. Wat een heerlijke week hebben we achter de rug! Veel gewandeld, onder andere de prachtige route vanuit Aisomont naar de oude molen. Elke dag, van waar we ook waren, genoten van de vergezichten`.


Anneke en Eric, herfstvakantie 2018

Wat hebben wij weer mogen genieten van jullie huis en van het mooie landschap rondom Wanne. We hebben heerlijk gewandeld; de door jullie beschreven wandelingen zijn heel goed gedocumenteerd. We zijn dus nog lang niet uitgekeken in en op Wanne en kijken alweer uit naar een volgend verblijf.


Margreeth en Ben, augustus 2018

Wat een plekje uit het paradijs…
Het uitzicht, de stilte, de natuur.
En wat een royaal en verrassend gevuld vakantiehuis!
Wij zullen nog vaker in Wanne terugkeren.
Un grand merci!`


Leni en Ans, juni 2018

`Wij hebben weer een heerlijke week gehad in Le Moineau. Het huis zag er perfect uit! We hadden goed weer (beter dan het in Nederland was trouwens) en hebben mooie wandelingen gemaakt, o.a. bij Schönberg. Prachtige valleien daar ook`.


Remke en familie, Kerst 2017

`We hebben weer een heerlijke week gehad in Le Moineau. De sneeuw was een mooie verrassing, vooral de kinderen vonden het fantastisch. We vonden het allemaal weer erg fijn om in Wanne te zijn en hopen zeker weer eens terug te komen!´


Ben Sanders, augustus 2016

Wat een ontzettend mooi huis hebben jullie in Wanne. Goede meubels, perfecte keuken, heerlijke bedden, mooi uitzicht.


Familie Langerak, oktober 2015

Wij hebben een fijne week gehad, genoten van het gerieflijke huis, de mooie wandelingen door jullie goed en duidelijk omschreven, en alle mooie herfstverschijnselen.
Reden om nog eens terug te komen!


Familie Reurslag, Sint Pancras, oktober 2015

We zijn weer terug van een heerlijke herfstweek in Wanne. Prachtige paddenstoelen en mooie vergezichten gezien tijdens onze tochten. We zijn er nu toch al heel vaak geweest, maar we komen steeds weer nieuwe routes en nieuwe gebieden tegen. Het maakt niet uit in welk jaargetijde we er zijn: elk biedt zijn eigen schoonheid!


Beppie en Hans, september 2015

Het weer gaf ons ruimschoots de gelegenheid vanuit het heerlijke comfort van Le Moineau van het buitenleven te genieten. Een eekhoorn gaf dagelijks een ochtendshow in de hazelnootstruik, zwaluwen zwalkten in de lucht en in de avondschemering zagen we de vleermuizen langs de ramen vliegen. We wandelden bij Ninglingspo (prachtig!), reisden per spoor van Trois-Ponts naar Luik om het station van Calatrava te bezichtigen en zagen over de Ambleve een ijsvogel heen en weer schieten. Ook bezochten we de grotten van Remouchamps. Het rustige naseizoen leent zich uitstekend voor een dergelijke onderneming.
Hartelijk dank voor dit gastvrije, heerlijke onderkomen. Tot een volgende keer!


Familie Roetemeijer, juli 2015

Wij hebben met ons gezin een hele fijne zomervakantie gehad in Le Moineau. Vanwege de zon konden de kinderen de eerste week lekker spelen in het van huis meegenomen opblaasbadje in de tuin en in de zandbak. Ook fijn is dat de tuin goed afgesloten is, zodat je niet steeds achter je nog kleine kind aan moet rennen. De tweede week genoten we regelmatig van de heerlijke houtkachel. Dankzij de stilte sliepen we heerlijk, na mooie wandelingen te hebben gemaakt in de omgeving. Daar zagen we tijdens avondwandelingen bevers (vlakbij Trois-Ponts), veel reeën, een aantal vossen en zowaar een das op 2 meter afstand, slechts 200 meter van het huisje! Geweldig. Heerlijk uitgerust zijn we weer naar huis gereden.


Paul en Eline, september 2014

We zijn weer thuis en het was een heerlijke week! Het complete fijne huis, de omgeving en het mooie weer, maakten de minivakantie tot een succes.Het was gewoon een thuis huis, er is werkelijk overal aan gedacht in Le Moineau. We zullen dit keer beslist geen 12 jaar meer wachten om terug te komen. Als pensionados hebben we nu ook meer tijd.


Marjolein en Klaas, augustus 2014

Het huis was super, alles wat we nodig hadden. Prachtig uitzicht, fijne ligging zo boven op een bergtop (voor ons gevoel) :). Rust, sterren aan de nachtelijke hemel, koeien die nieuwsgierig over het hekje kijken. De wandelingen uit het huisboek waren erg mooi. We hebben ze niet allemaal kunnen doen, dus reden om nog eens terug te komen.


Jeroen, Rinia en kinderen, Bussum, april 2014

`Gisteren zijn we thuisgekomen van een fijn weekend in Le Moineau. We hebben genoten van het mooie huis, het uitzicht en de wandeling naar de beek. Wat een fijne plek is het! Zo leuk ook om de vogels zo druk bezig te zien met hun nestjes in de muur van het huis. En natuurlijk was het helemaal leuk om Luik-Bastenaken-Luik door het dorp te zien gaan!`


Fam. Vermeulen, Noord-Brabant, april 2014

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Wanne. Wat een mooie omgeving! We hebben veel afwisselende wandelingen gemaakt en telkens was het weer heerlijk thuiskomen in jullie sfeervolle huis. De avonden hebben we doorgebracht bij de warme kachel en we hebben ook buiten kunnen genieten van het zonnetje in de tuin met prachtig uitzicht.


Kramer en van der Schoot, Gouda, september 2013

Het huisje was fantastisch. De sfeer en de complete inrichting overtrof onze verwachting. We hebben genoten van het terras en het prachtige uitzicht. Mede door het mooie weer konden we iedere avond buiten genieten van een vuurtje in de vuurkorf en van de prachtige sterrenhemel.


Mw. Metz, Den Haag, juli 2013

Wat een heerlijk huis op zo´n prachtige plek in de Ardennen. Het huis voelt als een warme deken, zo mooi en zo volledig ingericht. En met dit weer brachten we vele uurtjes door op het terras. Wat wil je nog meer…


Familie Van Herck, Oud Turnhout mei 2013

We hebben super genoten van jullie prachtige huis en natuurlijk ook van de rustgevende omgeving. We zullen Le Moineau vast en zeker aanraden aan familie en vrienden.


Marieke en Jos, Ouderkerk aan de Amstel, februari 2013

We hebben een heerlijke week achter ons liggen en tot onze vreugde is het de hele week wit gebleven. De dagelijkse wandelingen door het besneeuwde landschap onder steeds weer andere hemels, maakten het tot een lekkere `wintersportweek`. IJl winterlicht, zonnetje, frisse wind, lekkere kou en dan thuiskomen en de houtkachel stoken. Het was helemaal goed!
En voor een randstedeling is het heerlijk slapen op zo´n stille, donkere plek terwijl vossen en hermelijnen om het huis sluipen. En dan elke dag weer die vogeltjes! Wat een feest om naar te kijken.


familie Boom, november 2012

Wij zijn terug van een erg leuk weekend in Le Moineau. Prachtig!
We waren blij verrast om te ontdekken dat we het huis huurden van vogelaars. Complimenten voor de beschreven wandelingen rondom Wanne, met vogelwaarnemingen. Bij de beek in het dalletje zagen we een raaf en ook veel goudhaantjes. Verder veel kramsvogels.


Cor van der Duyn Schouten, juli 2012

We zijn weer teruggekeerd in het drukke westen, na een week heerlijke rust in Wanne. We hebben erg genoten daar. Veel gezien en prachtige wandeltochten gemaakt. En we hadden heerlijk weer!


Twee enthousiaste regelmatige bezoeksters, juni 2012

Een heerlijk oord, prachtige natuur en een erg comfortabel huis, waar je je zo thuis voelt!


Geert, Antwerpen, april 2012

Al meer dan tien jaar komen wij in Wanne. En wat was het weer een heerlijk weerzien. Wat is het huisje mooi geworden na jullie laatste renovatie! Prachtige kleuren, heel gezellig! Het nieuwe grote raam maakt van de plek bij de eettafel een plek ter comtemplatie van licht en landschap. De nieuwe stijlvolle keuken is een streling voor het oog. Hartelijk dank voor de zorg en toewijding, en voor het feit dat wij zomaar a la minute terecht konden.


Fam. Dingemanse, augustus 2011

Het was heerlijk om twee weken in Le Moineau op vakantie te zijn. Het is een knus en goed verzorgd huis waar je je gelijk thuisvoelt. De wandelingen in de map, die veelal vanuit het huis starten, zijn prachtig.

De rust, het uitzicht over het dal, het ontbijten in de ochtendzon op het terras, de mooie natuur, de gezellige stadjes (Malmédy!) in de omgeving, maar ook de warmte van de houtkachel op een kille regendag, waren ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Ook onze kinderen hebben enorm genoten: spelen in de beek, ‘s avonds speuren naar wild, hout hakken, een ezeltocht …

Als het aan hen gelegen had, waren we langer gebleven.


Trees Waarlé, april 2011

We hebben het enorm naar ons zin gehad in Wanne, dit keer in Le Moineau. Wat een fijn huis is Le Moineau! Reuze knus, gemaakt met zorg, smaak en liefde. De ramen van de slaapkamer aan de achterkant boden een waar schilderij van mooie luchten en bomen. De mussen hadden jongen, en vlogen af en aan in de gaten in de natuurstenen muur, zoals ons was voorspeld. We hebben ze met de verrekijker gadegeslagen.

En natuurlijk hebben we weer de prachtigste wandelingen gemaakt. Er was zowaar weer een wielerronde die door Wanne kwam. Opwinding en sensatie, we togen er zelfs met een picknickmand naartoe. Ik blijf jullie huizen een geweldige stek vinden, en heb al bedacht met ik er allemaal naar toe zou willen…


Fam. van den Berg, april 2011

We hebben een heerlijke week gehad in Le Moineau. Het weer was ook buiten verwachting fantastisch. Meerdere malen in de tuin gezeten en van de mussen in de muur genoten. Na afloop wilden we proberen om in augustus twee weken Le Moineau te huren, maar dat bleek al verhuurd. Nu gaan we naar Les Arondes. Heerlijk!


Caroline ter Braak, december 2010

Een breugheliaans landschap, inclusief eksters en kraaien. De bospaden zijn door de vele sneeuw vrijwel onbegaanbaar, en ook de bordjes zijn verdwenen onder een dikke sneeuwlaag.

Het huis is fantastisch: de kachel, de bedden, alles is er en alles doet het. Het allermooiste in huis is het houten paneeltje bij de trap, met touwtjes waarmee je de boer, de boerin en het meisje kunt wegtoveren en tevoorschijn kunt laten komen.`


Wilt u ook uw reactie achterlaten op het gastenboek?
Mailt u deze dan naar huisinwanne@kpnmail.nl